Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Debo Machinery Mfg Co.,Limited

Van goede kwaliteit Elektrische Document Snijmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektrische Document Snijmachine voor verkoop
Beste Cecilia, danken wij werkelijk voor uw machines van betere kwaliteit, als u om het even welke nieuwe machines voortaan hebt, pls aarzelen niet om ons de details te verzenden

—— Morgan Tembo

Wij kochten hydraulische document snijmachine en lijm bindende machines, DEBO-zijn de Machines betrouwbaar en geloven wij meer zaken voortaan zullen doen.

—— Vincent Chiua

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Debo Machinery Mfg Co.,Limited

1 2 3 4
Guangzhou Debo Machinery Mfg Co.,Limited Guangzhou Debo Machinery Mfg Co.,Limited Guangzhou Debo Machinery Mfg Co.,Limited Guangzhou Debo Machinery Mfg Co.,Limited
Document snijmachine Document snijmachine Lijm Bindende Machine Blauwdrukmachine

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : DEBO
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5000-8000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%

Guangzhou Debo Machinery Mfg Co.,Limited

 

 

Met de Ervaring van 10 Jaar

 

Co. van de Machinesmfg van Guangzhoudebo, Ltd is een professionele vervaardiging en een leverancier van Postpersmateriaal zoals document snijmachine, lijm bindende machine, het lamineren machine, blauwdrukmachine en soorten het binden van materiaal. Welke wereldwijd worden uitgevoerd naar de V.S., Zuid-Amerika, Nigeria, Egypte, India, Rusland en andere gebieden.

 

 

Ons producten gamma

 

Debomachines in Guangzhou, de opbrengsdocument van China hoofdzakelijk snijmachine, perfecte lijm bindende machine, het lamineren machine, blauwdrukmachine en soorten postpersmateriaal worden gevestigd, zijn wij een professionele leverancier van drukmachines die.

 

 

Het hebben van de verklaarde Fabriek van ISO 9001

 

Onze verklaarde fabriek van ISO 9001 behandelt 12.000 vierkante meters en huisvest zes die productielijnen met productiemateriaal worden uitgerust zoals dringende machines, CNC machines, met een laag bedekkend machines en borend materiaal. Aldus, kunnen wij orden op tijd leveren.

 

 

Sterk R&D-vermogen

 

Wij hebben een totaal van 100 mensen in ons aantal arbeidskrachten, wordt Onze R&D-afdeling bemand met zevenjarige ervaren 10 personeel. Zij kunnen één nieuw product ontwikkelen elke maand. De cyclus van de nieuw productontwikkeling is 60 dagen, terwijl de steekproefcyclus 30 dagen vergt.

 

 

Hoog - Gewaarborgde kwaliteit

 

Ondertussen, heeft onze QC afdeling 15 personen met meer dan drie jaar van ervaring. Zij leiden strikt inkomen, online en definitieve inspecties, recoganized het maken van onze producten Ce-certificatie verkrijgen en globaal.

 

Ons doel is eenvoudig: de beste machines aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te ontdekken het waardevolste deel van onze zaken Perfecte Laser, is om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze postpers te aarzelen het materiaal, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u.

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Debo Machinery Mfg Co.,Limited

Contactpersoon: Miss. Cecilia Wang

Tel.: 86--13530046228

Fax: 86-20-85205020

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)