Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenA4 Bindende Machine

320mm A4 Bindende Machine, Perfecte Boek Bindende Machine met de Snijder van het Zonmalen

Van goede kwaliteit Elektrische Document Snijmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektrische Document Snijmachine voor verkoop
Beste Cecilia, danken wij werkelijk voor uw machines van betere kwaliteit, als u om het even welke nieuwe machines voortaan hebt, pls aarzelen niet om ons de details te verzenden

—— Morgan Tembo

Wij kochten hydraulische document snijmachine en lijm bindende machines, DEBO-zijn de Machines betrouwbaar en geloven wij meer zaken voortaan zullen doen.

—— Vincent Chiua

Ik ben online Chatten Nu

320mm A4 Bindende Machine, Perfecte Boek Bindende Machine met de Snijder van het Zonmalen

China 320mm A4 Bindende Machine, Perfecte Boek Bindende Machine met de Snijder van het Zonmalen leverancier
320mm A4 Bindende Machine, Perfecte Boek Bindende Machine met de Snijder van het Zonmalen leverancier 320mm A4 Bindende Machine, Perfecte Boek Bindende Machine met de Snijder van het Zonmalen leverancier

Grote Afbeelding :  320mm A4 Bindende Machine, Perfecte Boek Bindende Machine met de Snijder van het Zonmalen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Customized
Certificering: CE
Modelnummer: OB-50R

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Sterk de uitvoer houten pakket
Betalingscondities: Western Union, T/T, bevestigingsbrief
Levering vermogen: 500 eenheden per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Max. Bindende Lengte: 320mm (A4-grootte) Max. Bindende dikte: tot 5.5cm
Max. bindende snelheid: 250-300 boeken/uur Spoor: Dubbel
Hand/Autoomzetting: Ja Lijm het smelten tijd: 30 mins
Het vastklemmen wijze: Het automatische ontdekken door magisch oog
Hoog licht:

hardcover binding machine

,

spiral binding machine a4 size

A4 bindende machine, perfecte boek bindende machine met de snijder van het zonmalen

 

 

De automatische draadloze Details van de deleneigenschappen van de lijm bindende machine


1, het paneel van de kleurenaanraking
om iedereen toe te staan om te werken, zodat gebruik het diagramtype paneel van de kleurenaanraking. De montages van een verscheidenheid van acties aan micro- aanpassingen kunnen bijna het paneel tot van de kleurenaanraking worden gemaakt te werken.
2, het Ministerie van de plaathouder
Overeenkomstig de dikte van het boekblok, manueel regelbare bookend bookend het vastklemmen breedte om snelle productie van het boekblok te verzekeren.
3, Vastgestelde Lijstafdeling
De bindende voltooide boeken enkel opgestapeld die in de voeten van de exploitant, in de positie en de positie van dezelfde pagina worden opgestapeld, het kunnen gemakkelijk met plastiek gebeëindigde kwaliteit worden gecontroleerd.
4, lucht-zuiging roterend voer
De HORIZON die een speciale lucht-zuiging roterende voermethode, zodat op een verscheidenheid van document aan document dikte gebruiken kan stabiel zijn. Dergelijke voermethode zal niet de dekkingskrassen veroorzaken.
Titel het nauwkeurige plaatsen in de stekel, wegens de productie van de dekkingsinkeping van professioneel-kwaliteitsboeken
5, de afdeling van het dekkingsvervoer
De richting van de manier het gebruik van het wereldvoer, de kant van een verwerking van de lijn zijinput kan behandelen. Omdat het dekkingsblad de grootste hoeveelheid zelfs 70 mm bevatte. Daarom kan de efficiency meer met minder worden bereikt.
6, de verwerkingsafdeling van de druklijn
Wegens de druk om de druklijn, of of gezet anti-papier dik aan te passen kan de dekking van de korrelrichting, de origami van de perslijn werkelijk voltooien verwerking.
7, de dekkingspositie van de Lijm bindende machine
Met high-precision productievolumes, omdat begrijpt het gebruik van de stabiele verzendwijzen van de voerriem, en werkelijk de structuren van de positieprecisie.
Kan hoek, stevige volledig boeken; grote lijm bindende machine vergelijkbaar met het plastic materiaal van uitstekende kwaliteit
8, snijdersafdeling
Gebruikend hetzelfde niveau met de grote snijder van de lijm bindende machine, kan inderdaad snijdend rug van het 50 de dikke boekenboek van mm. De snijders die diepte snijden kunnen vrij 0-3 mm worden aangepast.
9, lijmen de groef
Twee lijmrollen en laten meer gelijk de zijband van het lijminstrument. De hoeveelheid te plaatsen de aanrakingspaneel van de lijmkleur.
10, de Afdeling van het Dekkingstriplex
Mechanisch dekkingstriplex, lijm bindende machine vergelijkbaar met groot, hoogstaand plastic materiaal. De aanpassingen zullen waarschijnlijk aan de binnenpagina's, zoals beantwoorden om de exemplaren van een de verwerkingssysteem van de druklijn te kiezen de pagina, is er malend verwerkingssysteem binnen de dekking van triplexregister of past zo de hoogtedelen aan

 

De bindende machine van het hoge precisie hardcover boek

 

Methodes van hardcoverband
Er zijn een aantal die methodes worden gebruikt om hardcover boeken, van hen te binden:
De gevalband is het gemeenschappelijkste type van hardcover het binden voor boeken. De pagina's worden geschikt in handtekeningen en in een „textblock.“ samen gelijmd Textblock is dan in bijlage die aan de dekking of het „geval“ die van karton gemaakt worden met document, doek, vinyl of leer wordt behandeld. Dit is ook genoemd geworden linnen band, of uitgavenband.
Oversewing, waar de ondertekeningen van het boek als losse pagina's vertrekken die dan samen worden vastgeklemd. De kleine verticale gaten worden geslagen door de veel linkerrand van elke handtekening, en dan worden de handtekeningen genaaid samen met stiksteken om het tekstblok te vormen. Oversewing is een zeer sterke methode om te binden en kan op dikke boeken worden gedaan tot vijf duim. Nochtans, worden de marges oversewnboeken verminderd en de pagina's zullen niet vlak wanneer geopend liggen.

 

 

Specificaties

 

Punt Draadloze lijm bindende machine
Modelleer nr OB-50R
Max. Bindende Lengte 320mm (A4-grootte)
Max. Bindende Dikte tot 5.5cm
Max. bindende snelheid 250-300 boeken/uur
De dikte van de boekdekking 70P-250P
Spoor Dubbel
Het werk wijze Één keer van links naar rechts
Vertoning Aanraking LCD, codedisplay+touch verrichting
Hand/Autoomzetting Ja
Het vastklemmen wijze Het automatische ontdekken door magisch oog
Malen De kleine snijder van het malencutter+sun malen
Lijm het smelten tijd 30 Mins
Macht AC220V (220V) 50HZ (60HZ) 1.2kw
Machinegrootte 1080x520x970mm

 

 

Draadloze de lijm bindende machine van OB-50R A4, perfecte boek bindende machine

320mm A4 Bindende Machine, Perfecte Boek Bindende Machine met de Snijder van het Zonmalen

 

 

 

OB-50R draadloze lijm bindende machine zonder zijlijm

 

Het boekbinden is het proces om een boek van een aantal gevouwen of geopende bladen van document of ander materiaal fysisch te assembleren. Het impliceert gewoonlijk het vastmaken van een boekdekking aan het resulterende tekst-blok. Vóór de computerleeftijd, impliceerde de boekbindenhandel twee afdelingen. Eerst, is er kantoorbehoeften of velijnband die het maken van nieuwe die boeken zijn bedoeld om in, zoals boekhoudingsgrootboeken worden geschreven, bedrijfsdagboeken, en gastlogboeken, samen met andere algemene bureaukantoorbehoeften zoals notaboeken, diverse boeken, portefeuilles, en enz. behandelt. Tweede is letterzetselband die het maken van nieuwe die boeken zijn bedoeld om worden gelezen van behandelt en fijne band, bibliotheekband, uitgavenband, en de banden van de uitgever omvat. Een resultaat van de nieuwe banden is een derde afdeling die de reparatie, de restauratie, en het behoud van oude gebruikte banden behandelen. Met het digitale tijdperk, hebben de personal computers de pen en de boekhouding vervangen op papier die gebruikten om het grootste deel van het werk in kantoorbehoeftenband te drijven. Vandaag, wordt het moderne boekbinden verdeeld tussen hand het binden door individuele vaklieden tegenover in massa geproduceerde banden door hoge snelheidsmachines in een boekbinderijfabriek.

 

Contactgegevens
Guangzhou Debo Machinery Mfg Co.,Limited

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)